Disznóvágás cégeknek és baráti társaságoknak
1. nap : Érkezés
Svédasztalos vacsora
2. nap:
8:00-tól disznótoros reggeli és disznóvágás- a csapat tagjai aktívan kivehetik a részüket a disznó szétbontásában pörkölésben, tisztításban, a hurka-kolbász bekeverésében, ízesítésében, illetve töltésében is
A disznótor ideje alatt korlátlan tea és forralt bor fogyasztás
13:00 Ebéd – toros káposzta
A délutáni pihenő alatt vendégeink számára díjtalanul használható a kültéri jacuzzi és a különteremben lévő biliárd,darts,csocsó
18:00 vacsora: orja leves, hurka-kolbász, kemencében sült oldalas,tarja,hagymás tört burgonya, párolt káposzta,desszert
Élőzenés házibuli
Személyre szabott árajánlatért keressenek minket a panzio.sebesviz@gmail.com email címen
vagy a 46/333-303-as telefonszámon.
