Pályázatok

SEBESVÍZ PANZIÓ

- A NYUGALOM SZIGETE -

Ha unja a város zaját, ha elege van, ha melege van, ha tényleg pihenni akar, keresse fel ezt az egyedülálló klímájú, tiszta és friss levegőjű, barátságos és családi légkörű környezetet!

Látnivalók

ELŐRE JELZÉS ALAPJÁN KEDVEZMÉNYES FÜRDŐ ÉS VÁR BELÉPŐKET BIZTOSÍTUNK.

MEGÚJULT ESKÜVŐI PROFILUNK!

MEGÚJULT ESKÜVŐI PROFILUNK!

Sátras  esküvők  szervezésével is foglalkozunk, szabadtéri meghitt esketéssel.

Pihenő kártya

A nyugalom szigete


HA ELEGE VAN A VÁROS ZAJÁBÓL, KAPCSOLÓDJON KI A LÁBA ELÉ TÁRULÓ BÜKK HEGYSÉG MESESZÉP KÖRNYEZETÉBEN, ÉS SZÍVJA MAGÁBA A KRISTÁLYTISZTA ERDEI LEVEGŐT! TÉRJEN HAZA FELEJTHETETLEN ÉLMÉNYEKKEL GAZDAGODVA, ÉS ENERGIÁVAL FELTÖLTŐDVE!

A Diósgyőri Gépgyár egykori üdülője megújult környezetben, a csodálatos természet lágy ölén várjuk Önöket. Már Panziónk területe is varázslatosan szép élményeket kínál: tegyen kellemes sétákat a patakokat és tavakat átívelő hidakon, a fenyvesek és bükkfák ölelésében, sőt, ha horgásszon pisztrángot és pontyot a Panzió tavában! Mi itthon vagyunk, ezért ha kéri, megmutatjuk Önnek és kedves Családjának/Barátainak büszkeségünket, a Bükk vidékét is, amit sajátunkként szeretünk. Csak jelezze felénk kíváncsiságát, és az Ön igényeihez igazodó napi programokat szervezünk Önöknek.
A szabadidős túráink, kirándulásaink palettája nagyon színes:


Családiasan berendezett panziónk szobái otthonosan felszereltek:

- fürdőszoba
- televízió
- minibár
telefon.


Különterem az Ön üzleti sikerének szolgálatában

A Sebesvíz Panzió üzleti találkozók, 10-18 fős zártkörű tárgyalások, maximum 60 fős konferenciák, tréningek ideális helyszíne. Technikailag teljesen felszerelten állunk nemcsak az Ön üzleti sikerének, de üzlettársai, munkatársai kellemes élményeinek, pozitív visszajelzéseinek szolgálatában is. Az üzleti összejövetelek alatt magas színvonalú kávészünetet és főétkezést is tudunk biztosítani a helyszínen. Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot, tegye fel kérdéseit minden kötelezettség nélkül!


Felejthetetlen családi események színtere

Varázslatos esküvők megszervezésében is gyakorlottak vagyunk, hiszen az élményt nemcsak a gyönyörű táj, hanem a különlegesen finom ételek, és a pompás díszlet is garantálja.

Igény esetén nagyobb létszámú esküvők, rendezvények lebonyolítása dekoratív sátras bővítéssel.


Jakuzzizzanak a Bükk hegység szívében 660 m magasban a bükkfák árnyat adó lombja alatt!

A fantasztikus élményt az udvarunkon álló 5 személyes jakuzzi biztosítja vendégeink részére.


A nyaralásához tudunk biztosítani rendszeresen emlékezetes programokat, élményekben gazdag időtöltést, legyen szó erdei túráról, vadászatról, vagy disznó torról!


SEBESVÍZ PANZIÓ

- A NYUGALOM SZIGETE -

3517 Miskolc,
Külterület 01062 hrsz. Támpont 3.
Telefon: +36-46/333-303
Email: panzio.sebesviz@gmail.com

Tel/Fax: +36-46/333-303 | Postacím: SEBESVÍZ PANZIÓ 3517 Miskolc, Külterület 01062 hrsz. Támpont 3.| e-mail: panzio.sebesviz@gmail.com

Copyright © 2024. Sebesvíz Panzió Minden jog fenntartva

Sebesvíz Panzió
Kérünk, hogy az optimális felhasználói élmény érdekében fogadd el a sütiket. Infó itt.